Maja's Selections

Uppdatering – bröllopet

Nu kommer julsnacket att blandas en del med bröllopssnack, jag är verkligen på banan med allting och imorse pratade jag med Elin i en timme om just bröllopet. Jag och Victor brainstormade igår och på onsdag vankas möte med vår bröllopsplanerare Johanna. Mycket har fallit på plats och nu tänkte jag uppdatera er med en status angående bröllopet.

Lokalen.

Stället är bokat, save the dates är ute och vi har en helhetsbild på hur helgen kommer att bli. Vi har redan börjat diskutera vad vi vill servera för mat, lite aktiviteter och lekar till gästerna och smådetaljer som gör det där lilla extra.

Klänningen.

Uppdatering i veckan om det….

Ringarna. 

Victor har fått hem sin och den är så fin. Det är en häftig känsla att se samma man som man nu har levt med i flera år helt plötsligt ha på sig en ring på sitt finger. Det känns stort och fint. Båda våra ringar är förstora så dom måste in på förminskning. Dessutom så måste jag börja designa min alliansring. Men jag tycker att det är så otroligt svårt, jag har ingen aning om hur jag vill ha det och de är ännu svårare att behöva brainstorma med en designer över sms. Jag borde nog åka till en juvelerare här i Manchester och testa lite olika.

Skönhet.

Jag har börjat tänka mycket på mitt utseende. Låter väl superfånigt men jag tänker efter på kvällarna, smörjer in mig noga och dricker extra mycket vatten. Har ett behov av att känna mig fräsch helt enkelt. Frisören är bokad inför den stora dagen men jag är på jakt efter en make up artist, jag har en i åtanke men det är så svårt att göra research på nätet tycker jag. Har ni några förslag så tar jag tacksamt emot tips. Jag vill även titta upp vart jag kan fixa naglarna och fixa brännan veckan innan, smågrejer som jag helst bara vill boka in så att jag slipper tänka på det.

Efternamn.

Den stora frågan, ni är sååå många som har frågat vilket jag förstår eftersom att jag knappt vet själv. Victor vill nog byta till Lindelöf. Han blir ju bara kallad för det oftast och hans efternamn kan lätt förvirra folk. Antingen blir han kallad för Nilsson Lindelöf, Lindelöf Nilsson eller Lindelof. Jag vill nog bara lägga till Lindelöf. Jag tycker att det är någonting charmigt i att jag hette Nilsson innan och sedan la till Lindelöf, dessutom har jag alltid tyckt att det är så fint med dubbelnamn.

Smekmånaden. 

Här har vi inte planerat någonting, det är ju en väldigt oklar sommar och vi har ingen aning om hur många veckor människan får ledigt. Bara jag får sitta på en strand någonstans med honom dricka en öl så är jag glad.

Planeringen.

Det är tur att vi har Johanna för annars hade vi nog verkligen legat efter med ungefär allt. Den här månaden ska iallafall musiker, dekorbolag, florist och liknande bokas in. Sedan tror jag att alla smågrejer ska börjas planeras, möte med prästen, brudskål och sånt där roligt! Trots att vi har Johanna så läser jag även hennes bok ganska ofta, det känns skönt med en helhetsbild.

Känslan inför den stora dagen.

Jag känner mig inte det minsta stressad och det gör att jag känner mig stressad, låter väl flummigt men så är det. Många frågar mig frågor, om hur jag ska se ut dagen innan, om vi har planerat det ena eller det andra, hur vi känner oss. Om jag ska vara helt ärlig så pratar vi knappt om att vi ska gifta oss? Jag trodde inte alls att det skulle vara så och ibland kan jag känna mig lite ledsen över det. Men sen så tror jag att det har med dessa månader att göra. Vi har haft det lite tufft. Jag har inte mått så bra. Så att vi ska gifta oss blir så prestigelöst på något vis, vi kommer att vara omringade av underbara människor som älskar oss för dom vi är. Ingen kommer att döma oss. Det kommer inte att bli en rubrik i en tidning. Vi kommer bara få dricka öl och champange med bra musik och fantastiska människor. Jag kommer att känna mig vacker och jag kan inte ens tänka mig hur Victor kommer att se ut. Det kommer att bli bra, jag vet det ända in i märgen, så varför gå runt och oroa sig? Däremot hade det varit skönt om man hade fått höra innan att det även kan bli såhär. Jag är ingen bridezilla och vi som par spelar hellre monopol än och sitta och skapa någon slags scrapbook inför den stora dagen. Men en sak vet jag, att jag knappt kan vänta tills jag får gifta mig med den där karln. Min Viggis.

Now the big day is getting closer and we are in schedule with everything that needs to be done. To be honest we don’t talk about the wedding so often but I think that has to do with that we don’t really stress about stuff that in the end doesn’t really matter. The important thing is that we are happy and that our friends and families are there. Right know we have the place booked, the church and stuff like that. We both have our wedding rings but I have to design my alliance ring as well. More about the dress will come this week. I need to find a good make up artist and someone who can do my nails. This month we will book a band, send out the invitations and book the flower company. I sometimes feel stressed just because I am not stressed at all. I know that everything will fall in to place and that the day will be amazing anyway.

21 Comments

 1. Åh! Jag längtar tills ni får uppleva er dag! Älskar hur du sätter ord på bröllopet!

  1. Maja Nilsson

   Jag längtar också!! tack <3

 2. Åh ni kommer få ett underbart bröllop! Och det åtminstone jag minns bäst från mitt bröllop är inte ”allt runtomkring” utan just känslan av att alla de man älskar mest i världen var samlade för vår skull. Det är en underbar känsla, så mycket kärlek! Låter klyschigt men så kändes det. Kram!

  1. Maja Nilsson

   Åh så uuuuunderbart. Blev helt varm i kroppen. <3

 3. Hej Maja! Så kul med ert bröllop! Jag tycker Nathalie Berzelius gör superfina sminkningar. (https://www.instagram.com/nathalieberzelius/?hl=en)
  Kram!

  1. Maja Nilsson

   Många har tipsat om henne! tack <3 och kram

 4. När det gäller smink kan jag tipsa om Helena Rönnblad på Creative makeup i Uppsala, hennes blogg är http://www.imakeyousmile.se 😊

  1. Maja Nilsson

   WIE toppen tack! <3

 5. Nathalie Berzelius sminkar Såå fint! Även Facebyf, hon sminkar väldigt många kändisar. Båda använder mycket glow och gör festliga sminkningar men med ett naturligt intryck. Viktigt när man ska vara både i dagsljus och kvällsljus!

  1. Maja Nilsson

   Tack för tips!! Tack tack tack <3

 6. Ohhh Maja! 😍😍😍
  So good, read all your words!
  I think your wedding will be very beautiful, because it’s fantastic, because the people who we like more join us to celebrate such an important day!❤
  As you say and don’t judge us!
  All the best!
  I hope it all goes well!
  A great kiss from a big admirer of you from Portugal!😘😘😘
  xx

 7. Du har ju redan fått tipset men Nathalie Berzelius verkar vara den som alla blir tusen procent nöjda med varje gång (efter noggrann studie i bloggvärlden)

  1. Maja Nilsson

   Jag har förstått det hahah, får fundera…. Stor kram och tack för tips!

 8. Mikaela

  Så spännande med bröllop 🙂 jag skulle vilja tipsa om min bösta vän Emike Szanto 🙂 hon har jobbat på och startat upp Linda Mehrens make up skola Make up academy i Göteborg. Just nu frilansar hon och skulle tycka att det här var super roligt! Hon har gjort flera bröllop tidigare och är dessutom superduktig på hår 🙂 förutom hennes kunnighet inom sminkning är hon världens mysigaste tjej 🙂 kolla in hennes hemsida här http://emikeszanto.com Och make up skolan hon var lärare på här: http://www.makeupacademy.se.

  Kram Mikis

  1. Maja Nilsson

   Tusen tack för tips! Ska kika på det, stor kram <3

 9. Vad roligt med bröllop!! Kommer nog bli jättebra ☺️ Angående sminkningen, vet du redan vad för sminkning du är ute efter ungefär? Naturlig? Dramatisk? För alla makeupartister har sin egen grej när de gör sminkningar, så ska försöka rekommendera en efter din önskan ✨

  1. Maja Nilsson

   Oj det kanske man ska veta också he he, väldigt naturlig tror jag. Försökte googla massa men blir inte klokare för det. KRAM

 10. Agnes Arnell är en supeduktig makeup artist. Hon är även från Hallstahammar & bor i Västerås just nu. Gå in på hennes instagram och kolla, du skulle inte ångra dig med henne ☺️

  1. Maja Nilsson

   Tack för tips!! <3 stor kram

 11. Hej Maja!

  Jag vill tipsa om min fina vän Paulina som är Make up artist! Hon är super duktig och jobbar med det när hon inte står i disken på Chanel på NK.. Kika gärna in hennes hemsida samt instagram!

  http://www.paulinahilding.com/

  Kram
  Amanda

  1. Maja Nilsson

   TOPPEN! Tack!! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *