Maja's Selections

En söndag i livet

God morgon, jag sitter med morgonkaffet framför Nyhetsmorgon och försöker att tagga till inför mitt träningspass om en timme. Men först så tänkte jag ta med er på en ledig dag hemma hos oss, eller ja både jag och Victor tränade på morgonen men runt halv ett var vi båda hemma, det var söndag och vi hade en helt ledig dag tillsammans. Igår åkte han ju iväg igen så man njuter verkligen av de stunderna man har tillsammans nu.

Vi beställde hem indiskt till lunch, jag älskar det här med hemkörning och tycker att det är en sån lyx varje gång. Det fanns ju inte i Lissabon så det är helt klart ett plus med Manchester he he. Vi åt en lite för stark Chicken Tikka Masala som vi vräkte i oss framför reprisen av Så mycket bättre. Vilka tycker ni om mest? Jag fullkomligt älskar både Sabina, Uno och Tomas. Eric har jag väldigt svårt för och tycker att han sjunger som ett barn.

Efter någon timme i soffan så ringde John och Sanna på facetime, vi kan prata länge så ibland så medan Victor satt vid köksön och snackade skit med dom började jag baka julgodis. Jag brukade baka så ofta förut men nu när jag har så mycket annat på gång så hinner jag sällan det. Jag älskar att baka, det är lite som terapi för mig. En timme med mig själv, lyssna på en podd och blanda ihop alla ingredienser. Nu var ju både Victor, Sanna och John med på ett hörn men det var också mysigt.

Nu tog jag bara dessa bilder men det blev rocky road och kola. Mumsigt.

Sedan blev det kaos överallt. Ser inte ut som så mycket på bilden men det var choklad lite här och var.

Här blev han påkommen när han tjuvsmaka den lilla jäkeln.

Sen blev det tacos framför Ozark. Herregud vi måste verkligen sluta äta framför tvn. Eller kanske är det okej tills man får barn och måste vara en bra förebild. Hann inte ta bild på maten men ni vet ju hur tacos ser ut.

Sedan blev det monopol med Sanna och John i typ tjugo minuter innan jag och Victor började tjafsa och vi tappade modet. Men det var mysigt så länge det vara.

The other day we had almost a whole day off so we spent that day in our house. We ordered some indian food for lunch before I started to bake for Christmas. I love baking and used to do it a lot, nowadays and don’t have the same time as I did before so I really enjoy it when I can. Later we watched Ozark and ate tacos before we played Monopoly with Sanna and John. That was our little sunday.

5 Comments

 1. Vad är det för monopol ni kör och vart kan man hitta det?

  1. Maja Nilsson

   Vi kör på playstation, finns att köpa online! Kramis

 2. Vad mysigt med lite julkänsla i det nya huset! 🙂

 3. Äter du allt du bakar också? Kram 🙂

  1. Maja Nilsson

   Om jag är sugen, inte annars! Kram <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *