Maja's Selections

Jultips – den perfekta vasen

Dagens tips blir en vas till julklapp. Jag personligen hade blivit så glad då det annars är ganska tråkigt att köpa själv, och när man sen har fina blommor hemma så blir man ju så glad av att ta fram den där fina vasen. Vår som finns i Västerås kommer ifrån Mio och jag har länkat till den här nere. Jag har även kikat på några fler som vi ska ha här i huset.

miomålerås glasbruknbkdaytm (adlinks)

Today’s tip will be these vases. We have the one from Mio in our apartment in Sweden and I love it. I have also been looking at the other three for our house here in Manchester.

3 Comments

  1. Vart är det superfina vitrinskåpet ifrån? 🙂

  2. Hejsan, jag undrar varifrån det svarta vitrinskåpet kommer?

    1. Maja Nilsson

      Är rädd att jag inte vet det…. Paulina som hjälpte oss med möblerna beställde allt.. <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *