Maja's Selections

Lucka nummer 6

 ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Ja det finns ju en förklaring till varför man aldrig visar vissa hörnor i sitt hem. Det här är vårt garage alltså efter att vi har packat upp majoriteten utav det vi vill ha i huset. Det här är skit som vi inte har rensat ut än från Lissabon. Även en del grejer vi kanske vill ha i framtiden men inte passar just nu. Det här är alltså bara skit som vi försöker att ignorera, tyvärr så växer högen lite varje dag.

“A corner in your home you never have shown”

Well there is a reason you never show some parts of your home. This is our garage atm. And this is after we have unpacked the boxes we wanted to unpack. So this is basically just shit that we just try to ignore. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *