Maja's Selections

Tjejerna från Kullarna

Åh, huset är städat, i varje sovrum står det snittblommor, kylen är fylld av härlig mat och hela vinkylen är fylld med bubbel och öl. “Behövs det verkligen mer?” frågade en skeptisk Victor som hela helgen nykter ska stå ut med fem smålulliga tjejer. “Ja älskling, känner du oss?” fick han till svar. Ikväll väntar tända ljus i hela huset, bra musik, god mat och rödvin. Jag vaknade av mig själv imorse helt pirrig i hela kroppen, det är någonting så fint i att mina vänner har lagt pengar och tid på en resa till mig.

Ända sedan jag flyttade så har dom kommit en gång per år, och den här gången kommer alla på samma gång, det har aldrig hänt förut så jag är lite extra pirrig nu. Jag är väldigt tacksam över att jag har så fina vänner som har funnits vid min sida villkorslöst alla dessa åren jag har bott så långt ifrån dom. Och det känns så fint att få visa dom vår nya stad och vårt nya hem, det blir som om att en del av dom fastnar i väggarna när dom åker hem och man blir mindre ensam. Låter säkert konstigt, men det blir liksom en annan grej när dom väl har varit här. Som om att dom är med i mitt liv på ett annat sätt, inte bara på distans.

Lite synd att Victor tyckte det var kul att ta upp foten just på denna bild.

Nu ska jag och namnskylten (ja jag skriver som ett barn ibland) hoppa in i bilen, Victor har i uppdrag att tända alla ljusen 18.10 prick, vi får se om han kommer ihåg det.

Oh I am so excited, I am gonna leave for the airport right now to pick up my best friends. The fridge is full with good food and wine, the whole house is clean and everything is in order. I am so grateful for them to take the time and money to come and visit me, I feel so blessed and I’m over excited about this. Four days with my besties starts now.

12 Comments

 1. så snygg tröja från ???
  Kram Anna

 2. ÄLSKAR tröjan!

  Hoppas du får dom bästa dagarna med ditt gäng! Att få visa ditt (ert) nya hem, nya stad osv.. Töm vinkylen och ha kul! 🙂

  Hoppas Victor kom ihåg att tända ljusen…. hehe

  1. Maja Nilsson

   Vinkylen tömdes he he 😉 Kram <3

 3. Ohhh Maja!
  How nice!
  I was reading what you wrote and I didn’t stop smiling!
  I don’t know why … but your life rejoices me, what you write makes me feel good !!!❤
  It’s so dear that your best friends come to visit you!
  You must be super happy!
  You deserve it, Maja!💖
  A great kiss from Portugal!
  PS: Could you make a post about your relationship with your best friends?
  You’re the best, great influence!💖💖💖
  Have fun and enjoy it to the fullest!
  I hope Victor doesn’t forget to turn on the lights … ihihih😂😍💖

 4. Åh, vad mysigt! Hoppas att ni får en fantastisk helg : )

  1. Maja Nilsson

   <3

 5. ..vilken maffig gran, superfin! Blir galet nyfiken på resten av huset när man ser bakgrunden till höger.. Hittade till dig via Kajsons julkalender, och här vill jag stanna, är redan intrigued! Hoppas kvällen bli fin med dina vänner, kram!

  1. Maja Nilsson

   Åh så roligt att höra!! Välkommen! Stor kram <3

 6. Hej,
  Vet inte om det är något knas med mina inställningar eller om du tidsinställt inlägg bakåt, eller om din webbplats uppdateras sällan-men för mig dyker alla nya inlägg under en dag upp samtidigt? :/ jag har 3 dagar i rad nu gått in några gånger under dagen och inte sett någon uppdatering och sedan på kvällen ser jag 4 nya inlägg, vissa med tidstämpel på morgonen? Blir galen haha. Är helt beroende av din blogg (du är så bra!!) så ville mest höra om det är något fel från mitt håll eller medvetet beslut från dig? Tack för grym blogg och världens roligaste podd (jag garvar högt varje gång jag lyssnar, ni är så sköna!)

  1. Hej! Samma sak hände mig men jag insåg att det är skillnad på vilken adress man klickar in sig på. Om du skriver https:// med s borde det fungera, utan s händer det du beskrev ovan, i alla fall för mig 🙂

 7. Hoppas ni får det super mys och bäst du och dina vänner när ni nu ses alla hemma hos dig.
  Klart att V inte glömmer bort att tända ljusen.
  Ha det bäst. /Kamilla

 8. Så himla kul och mysigt ni kommer få! 🙂 När du skrev att du fixat iordning hemma så blev jag också sugen på att göra det mysigt och fylla kylen med massa gott.
  Kram och tack för en inspirerande blogg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *