Maja's Selections

P3

På torsdag ska jag vara med i morgonpasset på P3, klockan åtta! Så roligt tycker jag men också så läskigt, att ha en podd och att vara med i direktsändning i radio är absolut inte samma sak. Jag funderade några dagar när jag fick förfrågan men sen så kände jag att, vad fan jag kommer att ångra mig annars. Mitt motto är ju att aldrig säga nej till saker så nu kör vi. Jag hade möte med dom tidigare idag där vi gick igenom programmet. Jag är så rädd att jag kommer vara för nervös eller att massa grodor kommer att hoppa ut ur munnen på mig. Jag har ju inte samma mediaträning som Victor men har ändå väldigt mycket förståelse för vad som passar sig och inte. Trots det får vi ju relativt ofta klippa bort saker från podden då vi har märkt att allting kan vridas om och tas ur sitt sammanhang. Känns onödigt med fler artiklar om oss, jag orkar inte se en till kvällstidning med titeln “fotbollsfrun Maja gråter ut i podden” eller dylikt. Tråkigt när vi ofta försöker ta upp så mycket viktigare ämnen. Men mer om det en annan gång.

Jag ska iallafall vara med i P3. Det känns stort för mig. Det är inte alla som får den frågan och jag hade ju aldrig kunnat tro det för ett år sedan. Häftigt också att jag ska vara med i egenskap av mig själv och inte för att jag är tillsammans med Victor. Folk får tycka vad dom vill angående det, det blir ofta diskussioner när jag säger så vilket jag även kan förstå. Men att jag inte skulle utnyttja Victors karriär och åka med på tåget han sitter på vore ju bara korkat när jag själv har så tydliga mål med min karriär. Kan jag via honoms få klick eller lyssningar som sedan genererar i att kunna ha en framgångsrik podd där vi pratar om alltifrån psykisk ohälsa eller ätstörningar, ensamhet eller annat viktigt så kommer jag självklart göra det. Samma med bloggen. Det är en ytterst liten procent som klickar sig in här för att läsa om honom, resten av er är ju Team Maja och är nyfikna på mig och mina tankar. Att folk inte har fattat det än är ju inte mitt problem. Absolut får jag klicks via honom men man stannar ju kvar för att jag är jag. Annars hade ju alla “fotbollsfruar” i hela världen gjort det jag gjorde, om det var så enkelt menar jag. Trött på att bli förminskad när jag i grund och botten är en driven tjej som tjänar sina egna pengar och har ett smart sätt att tänka när det kommer både till business och marknadsföring. Jag gör aktiva val varje dag som gör att mina kanaler växer och det innebär mer än att gå runt med märkesväskor och gå på fotbollsmatcher. Jag förtjänar mer credd och tycker att det är så befriande att det inte rör mig i ryggen längre när jag ser vissa mail eller kommentarer. Jag vet om att jag är smart, Victor vet om att jag är smart och mer än ett knuttesmycke och det är de viktiga.

Och just därför blev jag så glad när P3 kontaktade mig och förklarade att timmen bara kommer att handla om mig, mina kanaler och allt som kommer till. Kommer ni att lyssna? Det vore så skönt om jag visste att några av er gjorde det. Då blir jag lugn och vet att ni här inne iallafall kommer att skriva ett hjärta eller nått trots om jag har gjort bort mig totalt. Jag är taggad. Och så nervös. Kommer inte sova en blund på onsdag men det är de värt.

111 Comments

 1. Åh vad roligt Maja! Stort grattis!

  Självklart kommer jag lyssnar!

  1. Maja Nilsson

   Åh TACK! <3

 2. Klart vi kommer lyssna! Fan vad grym du är, you go!

  1. Maja Nilsson

   SÅ roligt <3

 3. Kommer såklart lyssna!!!

 4. Såklart kommer även jag att lyssna ! Hejja team Maja 👏👊 blir perfekt uppladdning för mina arbetsintervjuer! Tror inte du kommer göra bort dig alls. Ska bli väldigt roligt att lyssna på dig <3

 5. Du kommer klara dig galant. Jag kommer lyssna hemifrån Västerås och sända styrkekramar till dig. Ska bli kul att höra vad du har att säga Maja 🙂

 6. Hej Maja! Jag lyssnar precis nu, och har inte varit här inne tidigare. Du fångade mig på P3 helt enkelt! Vilken härlig och jordnära tjej du verkar vara. Heja dig! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *