Maja's Selections

Alla <3 dag

Och här kommer tips till alla er killar som är här inne och läser och kommer på att det faktiskt imorgon är alla hjärtans dag. Mitt konkreta tips är att köpa någonting litet, jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag “inte vill fira” men sen sitter man där utan minsta lilla blomma eller choklad och känner sig lite ledsen ändå. Kanske för att jag varje år iallafall försöker göra något litet för Victor. För mig är nog blommor A och O på den här dagen, och om ni har lyssnat på podden så gärna genomtänkta blommor. Att köpa de sista som finns kvar på ICA är inte detsamma som att köpa en lite finare på InterFlora, jag får låta bortskämd men tidigare har jag fått kanske 32 stycken rosor men det har ju inte samma kraft när 95 % är halvt vissna. Hellre en fin än 32 slitna.

Men vill ni ge någonting mer hade jag satsat på underkläder eller någon liten accessoar som passar till våren som kommer. Smycken är ALLTID kul och lika så väskor och parfymer.

1/Doftljus 2/Parfym (reseformat) 3/BH 4/Hårborste 5/Väska 6/Halsband 7/Anteckningsblock 8/Solglasögon (adlinks)

4 Comments

 1. Maja! Hur går det med Youtube? Det vore superkul om man fick se dig där oftare 🙂

  1. Maja Nilsson

   Det kommer…. <3 Kramis tack för tålamod

 2. Emma Svensson

  Du ger tips om någonting ”litet” och tipsar om en väska för 22.000. Är inte logiskt för mig, och dina andra läsare tror jag. För er kanske 22.000 kronor är något ”litet” men tänk till dina läsare som du skriver för. Tack för mig. Glad alla <3 dag!

  1. Maja Nilsson

   Det blir svårt när vissa vill läsa om budget och vissa om lyx, försöker alltid blanda varav de andra sex produkterna som var billigare! Kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *