Maja's Selections

Söndagsdeppen

Usch idag är det ingen bra dag. Eller den har nyss börjat och jag ska försöka vända det här men det är ingen bra morgon. Just idag, är det här livet, värdelöst. Instagram är fullt med härliga storys från sommarsverige där mina vänner dricker drinkar och dansar på bord. Mina kusiner skulle äta middag igår också och Victors bröder var i Stockholmsskärgård och grillade med vänner. Här är det mulet ute vilket har varit mysigt hela veckan men just nu känns det trist. Det här hänt lite med jobbet så just nu står jag även mellan jobb kan man säga, så de närmsta veckorna har jag knappt någonting inplanerat. Var det såhär det var när jag inte jobbade förut? Inte undra på att jag var deprimerad.

Jag känner mig ledsen över att Victor inte kommer att vara ledig på ett år igen. Att vi på ett vis är fast här. Att jag inte lever ett vanligt liv jämte våra nära och kära i Sverige. Sen händer det lite andra personliga saker som gör att jag känner mig förvirrad och rädd, ensam. Ledsen. Idag vill jag ha möjligheten att kunna åka hem till familjen eller fika med en vän. Men det har jag inte och det känns lite sorgligt faktiskt.

På tisdag flyger jag iallafall hem till Sverige och på torsdag flyger jag med Malin och Vitamin Well till Köpenhamn för att gå på modeveckan vilket ska bli himla roligt. Jag får fokusera på det nu, och göra den här dagen bra. Jag tänkte organisera min mail samt dator, radera och rensa ut. Jag tänkte även utnyttja spat på gymmet idag, simma lite och så. Rensa huvudet. Jag tror att det här är en kombo av att vi nyss kommit tillbaka, inte vet vart vi ska bo och att vi inte riktigt har någon ro i vår situation just nu. En ledig ensam söndag i ett hem man trivs i är ju det bästa som finns annars, idag känns det som ett fängelsestraff.

Förresten kan ni inte skriva lite om vad ni är sugna på att läsa om här i bloggen? Känner mig inte superinspirerad efter fem dagar i vårt hus i ett grått Manchester men vill och ska verkligen komma igång med bloggen igen nu <3.

66 Comments

 1. Sjuk igenkänning. Igår avinstallerade jag instagram från mobilen, klarar inte av att se allt som publiceras längre. Förstår att det så klart inte går att göra om det är en del av ens yrke men kanske begränsa tiden man är på sociala medier..liter klyschigt men för mig är det nog väldigt avgörande för mitt mående, vi är nog inte gjorda för att ta del av allas liv på det här sättet 🙂
  Förstår också att det inte är det som är den största anledningen som gör att man mår som man gör, men i mitt fall så tror jag absolut att det späder på oron, ledsamheten hos en redan ledsen och skör tjej, som jag är i nuläget. Förhoppningsvis känns det även bättre när jag till hösten får börja plugga, har haft semester nu i tre veckor och jag blir tokig av att inte ha rutiner har jag märkt.
  Imorgon mår vi bättre igen Maja. Haha det sjuka är att jag verkligen är så ostabil just nu, på förmiddagen kan jag ha lätt panik över något oklart, men efter lunch så är det som bortblåst…man blir ju tokig..
  Ha det fint <3

 2. Jag blev alldeles tårögd när jag läste ditt inlägg. Jag bor inte i ett annat land men har flyttat långt från familj och vänner för kärlek

  De är dagar man känner sig helt knäckt, och dagar de går bättre! Men jag har också kommit till en punkt där jag kan uppskatta att ligga på soffan, även om de är dagar jag får ångest av bara tanken 🙁

  Men en sak som faktiskt hjälpt mig är å träna crossfit oftast är folk på sånna träningsanläggningar dom mest öppna och ödmjuka man kan träffa. Där har jag spenderat många timmar ensamma dagar och träffat fantastiska människor i alla åldrar, de blir en social mötesplats så jag kan va fylld med energi efter, bara för man fått pratat lite, och tränat samtidigt ☺️

  Du är stark maja! Och bäst!!! Älskar din blogg 😘

 3. Hej! Skulle va intressant allt läsa om din och din pappas relation om det inte är för privat förstås 🙂 kämpa på du är grym!

 4. Jag skulle väldigt gärna se bilder från dina & V’s år tillsammans men tillhörande text om hur ert förhållande /era liv såg ut då. Typ vart ni bodde, hur du trivdes där osv osv.

  Puss & kram

 5. Vad du använder för smink och hårvård vore kul om du gjorde ett inlägg om. Dina absoluta favoriter! 🙂

 6. Maja du är så bra och jag ÄLSKAR din blogg. Går in o kikar varje dag. Älskar dina vardagsinlägg men även när du delar med dig av din inredningsstil som du gjort de senaste dagarna och kanske visar upp kläder och skriver vart de är ifrån och så. Och om du lagar någon god mat eller bakar så får du gärna dela med dig utav recept 🙂 Just det, du får gärna skriva lite mer om din träning också och om hur du lägger upp det och om hur du började och hur man ska tänka om man tränar för att bli stark och må bra 🙂

  Stor kram

 7. Jeg liker din anker tatovering. Skulle gjerne sett mer bilder av den og historien bak den. 🙂

 8. Madeleine

  Jag tror att denna dag var ångesten i luften. Jag har känns samma jobbiga, påträngande känsla idag. Min strategi nu när jag får en ångestdag är att analysera vad jag har för planer och om någon plan inte känns 100 så skiter jag i den grejen. Idag var det träningen som rök för min del. Hade press på mig själv att jag hade velat tränat 3 ggr denna vecka men jag hade noll lust idag. Så då fick det inställt. När jag tog beslutet så kändes de lite bättre ❤️ Rensa rensa rensa bort allt som inte känns 100% bra.

 9. Fina du. Lyssnar på din och sannas podd och älskar er. Är besatt av dig. Du är så härlig skön och öppen. Snygg som fan är du med.

  Fortsätt att vara den du är.

  Du är en stor förebild och verkar vara en så bra människa och fin tjej.

  Världens bästa flickvän till Viktor .

  Btw älskar din frisyr! Love

 10. Förstår precis. ÄLSKAR att du är så personlig.
  Hatar när man börjar följa bloggar och dom helt plötsligt blir “för stora” och man vet knappt vart personen befinner sig, vad den gillar eller vad den heter längre.

  Skulle gärna vilja se mer kläder, träning och recept.
  Även dina vigselringar samt tankar bakom dom? Och VLOGGAR. Behöver inte handla om någonting, bara när du strosar runt hemma i pyjamas.

  Tack för världens bästa blogg.

 11. Du är en riktigt härlig, fin & inspirerande människa Maja.
  Du är långt ifrån ensam att ha dessa känslor, och det är skönt och starkt att du delar med dig av dessa till oss, för både min och säkert många fler människors ångest lindras av att läsa att vi inte är ensamma om att känna såhär. Såg även denna artikel, den kanske kan vara hjälpsam. https://www.mabra.com/svart-att-vara-ensam-lar-dig-trivas-i-ditt-eget-sallskap/
  kram på dig Maja, du rockar!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *