Maja's Selections

Vi ska bli föräldrar!

Äntligen så kan jag berätta för er att jag och Victor ska bli föräldrar i april (nu gråter jag igen).

Det är så stort och fantastiskt det här att vi knappt kan ta in det vissa dagar. Samtidigt som det är så stort så känns det som om att vi har vetat om det så pass länge nu att chocken har lagt sig och att det känns helt naturligt. Att vi ska bli föräldrar är den enda verkligheten jag kan tänka mig just nu. 

Mixen av känslor är total och den ena dagen är annorlunda den andra. Lycka, rädsla, skratt, tårar. Jag kan inte bestämma mig. Den enda känslan som är större än allt annat är kärleken. Jag älskar redan min bebis så mycket att det ibland verkligen värker i mitt hjärta. Min älskade lilla bebis. Som jag ska få bli mamma till. Och Victor pappa. 

Jag är bara så lycklig (och trött) och det känns så fint att äntligen få berätta för er om det som har tagit upp all min tankeverksamhet de senaste två månaderna. 

Tänk, att jag ska få bli mamma. Till en människa som är hälften Victor. Samtidigt som jag bara vill snabbspola framtiden till våren så vill jag stanna den, för jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är precis just nu.

396 Comments

 1. Grattis Maja! (Och Victor!)

  Som alla andra i kommentarsfältet så rann det en eller två tårar när ditt instagram-inlägg kom upp i mitt flöde. Det kändes så nära(?) och äkta(?) som om det var någon jag kände som skulle få barn. Herregud vilken lycka!

  Ni kommer bli fantastiska föräldrar, hör av er om ni behöver nanny i framtiden 😉

  VAMOOOOOS

 2. Gud såå kul! Så glad för eran skull! Kan inte du vlogga nu när du är gravid, hade varit så kul! Puss!! <3

 3. Grattis finaste ni!
  Ni kommer bli magiska föräldrar, hälften Maja och hälften Victor. Nä men det är så fiint!❤️

 4. Sååå kul, så glad för er!! Du kommer vara helt självklar som mamma! Stort grattis💕💕

 5. Wow! Stort grattis till er. Så himla roligt. Få människor jag följer på sociala medier och bloggar som jag är lika engagerad i som er. Blev genuint glad när jag såg nyheten igår. Min sambo tyckte jag var lite knäpp men sen såg jag att han satt och läste samma nyhet fast på hans vis – sportbladet 😉 Så kul att får följa dig och Viktor.

  Stor kram och grattis!

 6. GRATTIS! Är så glad för eran skull, ni kommer bli fantastiska föräldrar!!

 7. ÅH <3<3<3<3 GRATTIS <3<3<3<3

 8. Man blir ju SÅÅÅ glad. <3 Lyssnar på podden varje vecka så det blir lite lustigt sådär, det känns som att en känner er. Grattis, all kärlek och lycka till er!

 9. GRATTIS!!!! ❤️❤️

 10. ÅÅÅH är sååå glad för eran skull, gråter av lycka<333

 11. Att man kan bli så glad för någon skull som man inte ens känner 😍😍 faaasiken va kul! Grattis❣️❣️

 12. Grattis finaste!!! <3 Sååååå glad för er skull, ni kommer bli fantastiska föräldrar.

 13. GRATTIS FINASTE MAJA!!!!! DU KOMMER BLI VÄRLDENS GRYMMASTE MAMMA <3<3<3

 14. Stort grattis till er! <3

 15. Grät sekunden jag såg ditt Instagram inlägg, sjukt att man kan bli så glad för en person man inte känner! Men GRAAATTIS!!!!!! <333333

 16. Stort grattis, vilken resa ni har framför er. Njut! Kram! ♥️

 17. Stort grattis till ert kärleksbarn <3

 18. UNDERBART!!! Stort varmt grattis ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Kram

 19. GRATTIS MAJA OCH VIGGE!!!! Är så fruktansvärt glad över att du jämt påminner om vad som är viktigt i livet!!! Du är verkligen en av de få personer som fått mig och så många andra att uppskatta och ta vara på det som borde betyda mest! Jäklar vilka förebilder ni är och kommer vara för så många och ert barn!!! Massor med kramar och kärlek till er❤️❤️❤️❤️❤️

 20. Grattis till er båda 😀

 21. Vad roligt! Grattis! 😀

 22. Gratulerer så mye ❤

 23. Men alltså wow grattis!!!!! Blir orimligt glad över detta och skäms inte det minsta!!!

 24. Åhhh GRATTIS❤️❤️

 25. Världens största grattis!! <3

 26. Tänk att jag blivit en sån som jag förr skrattade åt och tyckte var töntig. En sån som gråter när människor jag inte känner går ut med att de är gravida, haha. Men är så glad för er skull, verkligen. Stort, stort grattis.

 27. Ett stort, stort grattis till er!! All lycka på vägen och till er framtid, njut av den här tiden. Kram på er

 28. Grattis till er båda och lycka till med allt 😀❤

 29. Stort grattis till er! 😀 ni kommer bli helt underbara föräldrar! 😍

 30. Du kommer att bli världens bästa mamma <3

 31. STORT GRATTIIIIIIS <33333

 32. Blev så otroligt glad när jag såg detta! Ni kommer bli fantastiska föräldrar! All lycka till er, kram.

 33. Anna Månsson

  Grattis❤️👶🏻 Vad roligt för er! Älskar att man kan följa er!

 34. Skulle berätta för min kille (vi båda lyssnar på er podd) och grät så mycket så han var tvungen att lugna mig innan jag kunde berätta. Grattis! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar <3

 35. Stort Grattis maja o Victor Tror ni kommer bli grymma föräldrar! massa kärlek till er! 🙂

 36. Så jävla fantastiskt! Grattis! Orimligt glad över detta. Hoppas du och bebis mår bra! ❤️

  Så bra av dig att ta tag i livscoach innan också, att ta ansvar för att vara lite mer i balans till bebisens ankomst. Sånt funderar jag mycket på när jag planerar barn. Heja!!

 37. Dör för er!!!! Så fina!!! Grattis!!❤️❤️

 38. Grattis!!! Så roligt 😍😍

 39. WOW vad häftigt, stort grattis!!

 40. Stort grattis!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️

 41. SÅ HIMLA MYCKET GRATTIS!! 😍 Det ska bli så himla kul att följa dig på denna resa, jag går själv in i v.13 imorgon och att få följa någon som är så nära i tiden känns så kul!!

 42. Underbart! Så mycket grattis till er! Ni kommer bli bästa föräldrarna någonsin!!! <3

 43. Kan bara instämma med alla andra här, blev så otroligt glad när jag läste det på din Instagram häromdagen. Man ser verkligen hur lyckliga ni är på bilderna och det gör mig varm i hela kroppen. Stort grattis till er och den lille/lilla krabaten i magen, vilken lycka att få födas in i er familj. All kärlek till er <3 Kram!

 44. Finaste finaste Maja!! STOOOORT grattis till dig & Victor!! Blev så himla glad av era jättefina instagraminlägg. Lipar ju en aning när jag läser mer nu på din blogg. Wow du verkar vara en så himla genuin människa. Fylld av kärlek, värme, omtanke, glädje & spratt! Jag tycker att det är så fint att du har så nära till tårar, och att du visar din kärlek så öppet till alla i din närhet (extra svag för kärleken till Nelly & Mason). Att få växa upp med dig i sin omgivning tror jag kommer göra ett barn tryggare än någon annanstans. Du verkar verkligen bekräftar & överösa alla i din närhet med kärlek, skratt & 100% närvaro. Och trygghet måste väl vara det finaste man kan ge en annan människa. Och för att inte ens prata om alla dina bra värderingar du har att föra vidare. Jag tror verkligen du kommer bli en fantastisk mamma!! Alltså vererkligen!! Stort grattis till er! Victor blir säkert minst lika bra pappa han men han ”känner” jag ju inte på samma som jag fått en bild av dig. Så himla glad för er skull! Ert barn kommer bli en fantastisk varelse & göra världen gott, med er som föräldrar. <3

 45. Ella Rosqvist

  Stort grattis!!!! Du kommer bli livets mamma!! All lycka <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *