Maja's Selections

En ledig söndag

Jag tog mig spontant en ledig helg! (Förutom att jag kikar in här, ska fota ett samarbete idag och vara tillgänglig för min klippare) men annars, så ledig! Jag ska nog börja med lite fler lediga dagar, har svårt att slappna av om jag inte bestämmer mig redan på morgonen att det är okej. Som den prestationsprinsessan man är. Så jag tänkte bara kika in och säga hej! Och berätta att jag är lite ledig idag. Vi ska iväg och kika på barnsaker och mysa, Victor är också ledig så det blir en riktig söndag.

Men kika in här lite senare! Min vecka för vecka kommer i videoformat denna gång! Så roligt att vara igång med Youtube igen.

3 Comments

  1. Jättekul att följa din graviditet vecka för vecka 🙂 kul med mer videos, bra jobbat! Njut av söndagen

  2. Hoppas ni får en mysig söndag tillsammans! 🙂

  3. Åhhh jaaa jag älskar dina youtube videos!! Kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *